Drs. Jasper Bronkhorst

Jasper Bronkhorst

Drs. Jasper Bronkhorst helpt ondernemers en managers om te starten en succesvol te groeien en heeft De 7 onderdelen van een overtuigend ondernemingsplan ontwikkeld.

Jasper is als docent Ondernemerschap verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij onderzoekt succesvolle ondernemers en bedrijven en onderwijst wat hij heeft geleerd.

Jasper is zijn loopbaan begonnen bij ING met het schrijven van beleggingsberichten en – rapporten. Al tijdens zijn studie werkte hij in 1998 voor het eerst mee aan een businessplan van Ballast Nedam in Londen. Later heeft hij als consultant bedrijven geholpen met het schrijven en uitvoeren van ondernemings- en marketingplannen voor onder meer een biotechnologie start-up, kinderopvangorganisaties (tot 80 fte), bouwbedrijf (120 fte) en webwinkels.

Hij heeft zicht verder gespecialiseerd in internet en e-commerce en was een van de eerste uitgevers van financiële vergelijkingssites. Hij heeft leiding gegeven aan het online reisbureau van Thomas Cook met een omzet van meer de € 10 mln.

Jasper heeft economie gestudeerd aan de universiteiten van Maastricht en Amsterdam.

Neem contact voor meer informatie.

Klik hier voor referenties